Español  
  Avís Legal | Política privacitat  
P. I. Casa Nova, Carrer Pedraforca, 35, 08272 Sant Fruitós de Bages, Barcelona · Tel. 93 877 25 72 - Fax 93 877 17 79 | Disseny web

 
Un cop instal·lada la seva piscina o sistema de reg, a Piscines Bages li donem la possibilitat de que no s'hagi de preocupar per res, oferint així un servei de manteniment integral i a mida per a la seva instal·lació i per vostè.

Fem manteniments de tot tipus de piscines, procurant aconseguir sempre una millora en la qualitat de la seva aigua i en la de la seva instal·lació al complet. Posem a disposició dels nostres clients l'opció de gaudir de manteniments puntuals o bé de realitzar un contracte de manteniment, tant per a particulars com per a comunitats o simil·lars.

D'altra banda també adaptem la seva piscina als nous temps, actualitzant-la amb les més noves i recents tecnologies com il·luminació amb Leds, avançats sistemes de neteja i desinfecció de l'aigua, sintètics i fusta per a coronaments superiors...

Si té qualsevol problema amb la seva piscina, a Piscines Bages disposem d'un servei de reparació eficient; perquè pugui tornar a gaudir de la seva comoditat en el mínim temps possible.