Español  
  Avís Legal | Política privacitat  
P. I. Casa Nova, Carrer Pedraforca, 35, 08272 Sant Fruitós de Bages, Barcelona · Tel. 93 877 25 72 - Fax 93 877 17 79 | Disseny web
 
 

Piscines a mida
Som especialistes en disseny i construcció de piscines a mida, tan per a particulars com per a professionals.
Totes les nostres piscines estan realitzades amb materials de màxima qualitat disposant d'una garantia de 10 anys en construccions. A Piscines Bages li farem la piscina que sempre ha desitjat, totalment a mida, climatitzada, amb salts d'aigua, escala d'obra, jacuzzi incorporat...

 
 
 

Piscines de fibra
Si el què vol és una piscina prefabricada, disposem d’un ampli catàleg de piscines de fibra amb diferents formes i mides.Disposem de piscines de fins a 10 metres de llargada.

 
 
 

Piscines prefabricades
Per tenir una piscina durant l'estiu i gaudir del seu jardí la resta de l'any, oferim també una alta i variada gama de piscines desmuntables.
Fabricades en lona i fibra i amb muntants d'acer inoxidable, estan pensades per suportar grans pressions, podent arribar a contenir 28.000 litres d'aigua en un diàmetre de 7'5 metres.

 
 

Com a especialistes, sabem que el més important d'una piscina és poder gaudir sempre d'una aigua neta i de qualitat, per això li oferim varies possibilitats a l'hora d'escollir el sistema de neteja de la seva piscina (amplia gama de netejafons automàtics, sistemes reguladors de clor i PH, Pool Valet...).